Yhteiset tilat

Kiinteistöstä löytyy kaksi neuvottelutilaa. Toinen tila sijaitsee ravintolan yhteydessä ja varaukset siihen tehdään ravintolan kautta.

Kiinteistön 8. kerroksesta löytyy sauna- ja neuvottelutilat jotka ovat kaikkien vuokralaisten käytössä veloituksetta. Tilojen varauksesta huolehtii aula. Tiloja voi varata enintään kuukaudeksi eteenpäin.

Neuvottelu- ja saunatilat

Fokuksen kahdeksannessa kerroksessa sijaitsevat kiinteistön saunalliset edustustilat, jotka koostuvat saunatiloista, minikeittiöstä sekä oleskelu- ja kokoustilasta. Nämä tilat varataan kiinteistön aulasta. Saunavaraus on tehtävä vähintään 3 päivää ennen tilaisuutta.

Saunomisen lomassa oleskelutilasta pääsee kattoterassille vilvoittelemaan. Kokoustilassa löytyy cd- ja dvd-soittimet, videoprojektori sekä Internet-yhteys. Tiloihin voi varata tarjoiluja kohteen ravintolasta.

Saunan lämmittämisen vastuu on vuokralaisella ja lämmitykseen saa tarvittaessa ohjeistusta aulavastaanotosta. Pyyhkeitä toimitetaan saunaan varauksessa ilmoitettu määrä ja pyyhkeistä laskutetaan pesumaksu. Saunan siivouksen kustannuksista vastaa varauksen yhteydessä ilmoitettu saunan käyttäjä. Kiinteistön siivousliike suorittaa saunatilan siivouksen arkisin ennen kello kahdeksaa.

Ravintolan yhteydessä on tasokas kabinetti-tila jossa voi järjestää mm. rauhallisemman lounastilaisuuden. Kabinetin varauksesta vastaa ravintola. Tilojen käytön jälkeinen siivousvastuu on tilan varanneella yrityksellä.